(NO) Diet

Hvordan de over 60 går ned i vekt, uten å telle en eneste kalori

Jeg heter Mary. Jeg er 63 år gammel, og for bare tre måneder siden var jeg fryktelig misfornøyd med min egen kropp. 

Jeg veide 80 kg, og var på mitt tyngste noensinne.

Hver gang jeg veide meg… Hver gang jeg så meg selv i speilet…

Jeg ønsket desperat en forandring. 

I dag er det vondt å tenke på hvor dårlig selvbilde jeg hadde, og hvor mye tid jeg brukte på å bekymre meg for helsen min. Den daglige selvgranskingen i speilet ble en evig ond sirkel hvor jeg gravde meg stadig lengre ned. 

Man blir sliten av å være så misfornøyd med sitt eget utseende. Når jeg tidligere har vært på diett, har jeg gransket magen min daglig, utålmodig etter å få en mage og kropp jeg kan elske. 

Jeg kunne aldri nyte en snack uten den påfølgende dårlige samvittigheten. Det er som om man kunne se magen min legge på seg mens jeg spiste. 

De 80 kg tunge kvinne jeg så i speilet hver dag, hvordan ble det meg? 

Jeg var i en fryktelig vond periode, og jeg ble mer og mer misfornøyd, resignert og ulykkelig. Jeg startet å tro at dette ville bli min alderdom, og den dårlige psyken preget hele hverdagen…

Mary, 63

Det er lenge siden jeg kunne kalle meg selv en slank kvinne, og flere tiår med overvekt har slitt på kroppen min…

På grunn av leddgikt hadde jeg mye smerter, og den ekstra vekten forverret sykdommen. I tillegg hadde jeg høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Det var så ille at jeg ikke kunne gå i trapper uten å bli kortpustet…

I sosiale sammenhenger trakk jeg meg ofte tilbake, og kom med unnskyldninger for hvorfor jeg ikke deltok i aktiviteter med familie og venner.

Jeg hadde ikke overskudd til å leke med barnebarna, og jeg har ikke vist meg i badedrakt på mange år, ikke en gang for min ektemann. Vide og posete klær har blitt redning for å skjule bilringene. 

Som ung var jeg ganske slank og full av selvtillit. Jeg har lengtet etter å være stolt av min egen kropp igjen, og ikke skjemme meg over mine valker og dårlige fysikk. Jeg er lei av å være en tilskuer i mitt eget liv, jeg vil leke med barnebarna, dra på utflukter med venner og nyte alderdommen.

Jeg drømte om den dagen hvor jeg var kvitt de ekstra kiloene, og kunne leve livet akkurat slik jeg selv ønsket…

Mary, 63

Det FINNES ikke en diett jeg ikke har prøvd i mitt forsøk på å bli kvitt det ekstra fettet rundt midjen, lårene og underarmene.

Faste, Atkins dietten, Paleo dietten, Grapefruktdietten, Grønn te dietten. Jeg har til og med prøvd slankepiller og andre vekt-supplementer (ikke helt ufarlige) uten noen resultat å vise til. 

Jeg har testet ut flere forskjellige treningsopplegg, og kastet bort utrolig mye penger på kostholdsplaner som ikke har hatt noen effekt. 

Ingenting har virket. Etter uker med sulting og svette har jeg kanskje gått ned ett par kilo. Vekt som har kommet rett tilbake etter å ha sluttet med dietten. 

Livet mitt var fokusert rundt å telle kalorier, måle midjen og følge med på vekten. Jeg ble gal av å prøve å holde oversikt over næringsinntak for alle måltider. Og det konstante fokuset på hvor mye mat jeg kunne eller ikke kunne spise gjorde meg konstant sulten og deprimert. 

Hverdagen var rett og slett helt forferdelig, og alt jeg ville var å finne en løsning slik at jeg kunne være lykkelig.

Jeg var rådvill, usikker på hvem jeg kunne spørre for hjelp, og hadde mistet troen på alle former for dietter. 

Det virket håpløst å skulle klare å overvinne vekten, og jeg var utslitt av alle de mislykkede forsøkene. 

Min historie er neppe unik, kanskje har du en tilsvarende opplevelse selv…

La meg dele redningen min med deg

Jeg var langt nede, da en god venninne tipset meg om en metode for rask og varig vektnedgang. 

Ved hjelp av denne metoden gikk jeg ned hele 18 kg på noen få måneder. Jeg har ikke hatt så mye energi på flere tiår. I tillegg har rynkene mine blitt mindre fremtredende, og jeg kan bruke klær som jeg ikke har passet på årevis. 

Det beste med denne dietten er at jeg ikke har måttet sulte meg selv. Jeg kan spise favorittmaten min, uten å gå rundt med konstant sult- og skyldfølelse. Og ikke minst, jeg trenger ikke telle en eneste kalori.

Dette er også en diett som er laget spesielt for kvinner i 60-årene. 

Jeg la på meg en del kilo i overgangsalderen, og disse har jeg aldri klart å kvitte meg med. Og ikke var jeg klar over at overgangsalderen faktisk påvirker stoffskiftet og østrogennivået. Dette gjør det vanskeligere å gå ned i vekt, og dessverre lettere å gå opp i vekt… 

Det er faktisk ikke uvanlig at kvinner legger på seg så mye som 14 kg etter overgangsalderen. Men denne enkle og fristende kostholdsplanen vil “vekke til livet” stoffskiftet ditt, og bidra til at du forbrenner fett daglig.

Si adjø til dietter, sultfølelse og konstant matfokus.

Som nevnt var det en gammel venninne som tipset meg om dietten. Vi bor på hver vår side av landet, og ses ikke så ofte. Da vi møttes igjen i bursdagen til en felles venninne for en stund siden, kjente jeg henne nesten ikke igjen. 

Vi har kjent hverandre i 20 år, og venninnen min så like ung ut som hun gjorde da vi først ble kjent med hverandre. Hun utstrålte en utrolig glød, var slank, sunn og vakrere enn noen gang. 

Hun fortalte meg at hun bruker en app som het KetoCycle. Gjennom denne får hun en personlig tilpasset keto kostholdsplan. Planen ble laget med hensyn til hennes alder, vekt, helsehistorikk, favorittmat osv. Dietten er unik fordi den er skreddersydd av ernæringseksperter til å passe hver enkelt persons behov. 

Videre kunne hun fortelle at appen registrerer alt for henne. Den planlegger alle måltider, teller kalorier, har oversikt over makroer, tilbyr et rikt utvalg av oppskrifter, og har til og med komplett handleliste for alle oppskriftene. Et stort pluss er at hun fortsatt kan nyte desserter og annen snacks, og opplever ikke lenger søtsuget som tidligere meldte seg hver kveld etter middag. 

Dette høres både enkelt OG effektivt ut – akkurat hva jeg har vært på utkikk etter!

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til en diett som baserte seg på mye fettrik mat. Dette er helt motsatt av hva alle andre dietter og kostholdsråd sier. Men etter å ha gjort grundig research på keto-dietten, skjønte jeg at dette faktisk er helt rett måte å spise på. 

For meg var det ny informasjon at fettfattige dietter beviselig kan føre til hjertesykdom, diabetes og overvekt. 

En del av meg var redd for å få forhåpninger, fordi jeg hadde blitt skuffet så mange ganger. Men min venninnes utrolig forvandling overbeviste meg om å gi KetoCycle et forsøk. 

18 kg lettere og et speilbilde jeg elsker.

Resultatene så langt er helt utrolige, i tillegg har det vært en overraskende enkel og behagelig prosess. 

Jeg har fornyet energi, og kan løpe etter barnebarna uten å bli kortpustet. Leddgikten plager meg mindre, og kolesterolnivået mitt har sunket til et normalt nivå. Og ikke minst, magen min er mye flatere! 

Jeg er endelig fornøyd med min egen kropp, og har sluttet å gjemme meg i posete klær. For noen uker siden kjøpte jeg meg en ny bikini for første gang på lenge, og jeg gleder meg til å prøve den til sommeren! Mannen min sier jeg stråler, og han elsker at jeg har funnet tilbake til min gamle selvtillit.

Keto-dietten baserer seg som nevnt på fettrik mat. Og jeg skal ikke nekte for at jeg var skeptisk over å skulle kutte ut brød og karbohydrater. Men dette er en essensiell del av dietten fordi kroppen, i mangel på tilgjengelige karbohydrater, heller skal brenne fett som energikilde. Dette betyr at man spiser mer av matvarer som bacon, storfe, avokado, peanøttsmør osv. 

De første dagene på dietten var utfordrende, men jeg var påpasselig med å drikke rikelig med vann for å stagge kroppens behov på karbohydrater. De nye måltidene var utrolig fristende og mettende, og søtsuget (slik min venninne hadde sagt) forsvant helt. 

Fordi appen gir full oversikt og oppdaterer seg fortløpende, gjør den det utrolig enkelt å følge kostholdsplanen.

✅ Jeg fikk 1000+ personlige oppskrifter å velge mellom, og alle oppskriftene er både enkle og raske å tilberede (i tillegg er det flotte råd for å overholde dietten på restaurant). 

✅ Jeg fikk ukentlige handlelister bestående av vanlige, rimelige ingredienser tilgjengelige i alle matbutikker. 

✅ Jeg kunne nyte både snacks og dessert, samtidig som jeg gikk ned i vekt. 

✅ Jeg trengte ikke telle kalorier, makroer eller veie porsjoner siden dette allerede var tatt hånd om for meg. 

✅ Med sunne måltider som smakte nydelig, opplevde jeg en varig metthetsfølelse.

✅ Det var som om jeg hadde en personlig ernæringsekspert i lomma, noe som holdt meg fokusert og hjalp meg holde motivasjonen oppe.

✅ Jeg hadde tilgang til støtte fra ernæringsekspert døgnet rundt. 

Kanskje er din utrolig forvandling også kun ett klikk unna?

Hvis du er over 60, slik som meg, så lukk øynene og prøv å se for deg drømmekroppen din. 

Hvordan ser den ut, hvordan føles det? 

Hvis du kunne få den kroppen… Den ungdommelige energien du pleide å ha i dine yngre dager… Den glatte huden som gløder.. Og FØLE deg som om du er 30 år yngre, både på innsiden og utsiden…

Ville du tatt sjansen? 

Jeg er utrolig glad for at jeg gjorde nettopp det. Og når jeg ser meg i speilet…

Når mannen min ser på meg slik han pleide å gjøre når vi var ung…

Når mine venner og familiemedlemmer gir meg komplimenter og ønsker å vite hemmeligheten min…

Så føler jeg føler meg stolt.

Hvis denne metoden har hjulpet 90% av de kvinnen som har prøvd den med å oppnå drømmekroppen, så kan den hjelpe deg også.

Den kan hjelpe deg med å leve det livet du virkelig ønsker, akkurat slik jeg gjør nå. 

Uten å føle på skam, frykt eller å være flau. Leve et lykkelig liv uten bekymringer. 

Du kan få din egen personlige keto kostholdsplan allerede i dag, og selv oppleve de utrolige forandringene alle Keto tilhengere skryter sånn av. 

Slik som:

Sophia, 62 år

Emma, 60 år

Isabella, 64 år

Ta en gratis 60-sekunders quiz, og oppdag hvor raskt du kan oppnå dine vektmål med din egen personlige keto kostholdsplan

De individuelle resultatene kan variere og er avhengig av en rekke personlige faktorer.

037011

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %