(NO) Diet

Den brutale sannheten om Keto-dietten, fortalt av en tidligere overspiser som nå har gått ned i vekt

Hvis keto er den beste dietten for å gå fort ned i vekt, hvorfor er det da så mange som sliter? Man går seg litt vill i alle detaljene og tekniske informasjon om dietten, og det blir utfordrende å få oversikt over hvordan man faktisk kommer i ketose og går ned i vekt. For kvinner over 40, finnes det heldigvisen løsning for dette. 

Before after

Hvis keto er den beste dietten for å gå fort ned i vekt, hvorfor er det da så mange som sliter? Man går seg litt vill i alle detaljene og tekniske informasjon om dietten, og det blir utfordrende å få oversikt over hvordan man faktisk kommer i ketose og går ned i vekt. For kvinner over 40, finnes det heldigvisen løsning for dette. 

Kuttet du ned på karbohydrater uten å oppnå ønsket resultat? Det trenger ikke nødvendigvis være din feil. Det har som oftest en enkel forklaring.

Se på meg for eksempel. En 44 år gammel kvinne, som hadde gitt helt opp å miste de ekstra kiloene som hadde lagt seg rundt magen og hoftene.

Men når jeg leste om keto-dietten og alle de vitenskapelige fordelene den brakte med seg, overtalte jeg meg selv til å gi den en sjanse.

Jeg var kjempeflink og klarte meg helt uten å jukse de første 20 dagene, og jeg gikk mye ned i vekt.

Men så nådde jeg et platå. Jeg startet å føle meg sulten, og jeg hadde et enormt søtsug, spesielt om natten.

For å være ærlig, ble jeg helt knekt av å gå rundt sulten og irritert. Jeg ble faktisk en skikkelig DU-VET-HVA.

Før jeg visste ordet av det, startet jeg med trøstespising. Og all vekten jeg hadde mistet, kom tilbake på alle verdens steder.

Hvordan havnet jeg i denne situasjonen? Jeg var sint på meg selv. Keto-dietten hadde jo så mange vitenskapelige holdepunkter.

Manglet jeg bare selvdisiplin?

Jeg skjønte etter hvert, til min overraskelse, at det var faktisk ikke min feil.

Det ble et vendepunkt når…

DE VITENSKAPLIGE HOLDEPUNKTENE FOR KETODIETTEN
Flere kliniske studier viser til at Keto-dietten  er en av de mest effektive metodene for å brenne fett. Her er et utdrag av studier gjennomført.
PubMed; “Resultatene fra en omfattende studie,  bestående av 120 tilfeldige utvalgte overvektige voksne, viste at etter 6 uker på keto-diett, hadde deltakerne et gjennomsnittlig vekttap på 9.39kg. Nesten dobbelt så stor vektnedgang sammenlignet med lav-fett-diett”.
[https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15148063/]
National Library of Medicine: “I en periode på 8 uker, gikk overvektige pasienter ned 14.97kg. Vekttapet var jevnt fordelt fra alle kroppsdelene, og bestod hovedsakelig av fett.
[https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9417152/
Langtidseffekten av en ketogen diett hos overvektige pasienter: “Meget gunstige effekter ved en langvarig diett. Betydelig redusert kroppsvekt og BMI hos pasientene.”
[https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2716748/]

Alt endret seg da jeg oppdaget Keto Cycle.

“Særlig. Enda en diffus diett som ikke funker.”

Jeg skal være helt ærlig på at jeg også var skeptisk! Men jo mer jeg leste om det, jo mer lurte jeg på hvorfor deltakerne i disse studiene oppnådde så gode resultater, når jeg selv ikke gjorde det? 

Jeg har nå skjønt, at hemmeligheten ligger i å følge en plan som er skreddersydd din egen kropp.

Frem til nå hadde jeg selv fulgt en generell Keto diett som jeg fant på nettet, hvor alt var laget for å passe “for alle”.

Ikke rart jeg ikke skjønte hvorfor jeg ikke gikk ned i vekt. 

Keto Cycle ble et vendepunkt for meg. 

Keto Cycle har nemlig som mål å lage program tilpasset hver individuelle deltaker. Kvinner og menn har tross alt ikke like matbehov, og det har heller ikke kvinner i 40 årene og kvinner i 20 årene. 

Keto Cycle tar også hensyn til dine mat preferanser. Så i stedet for å lete etter oppskrifter selv, får du Keto-oppskrifter, basert på råvarer du liker. 

Men det beste for meg var likevel: Jeg sluttet å føle meg usikker, forvirret og overveldet i møte med Keto.

Når jeg startet med Keto Cycle sin måltidsplan, gikk jeg ned i vekt raskt og konsekvent, hver uke. 

Jeg vet ikke med deg, men jeg vil helst ikke følge en diett som ikke gir resultater, og er et mareritt å følge. 

Drømmen var å finne en diett som er lett å følge, og faktisk funker slik at jeg mister det ekstra fettet fra mine problemområder. 

Gjerne uten å måtte gå sulten, være tappet for energi og følge en kjempe streng måltidsplan. 

Hvordan har jeg det nå? Endelig har det “løsnet” for meg,  og jeg kan slappe av. Jeg trenger ikke telle kalorier og spore alt jeg spise. Jeg er mett og føler meg vel, hele tiden. 

Dette er takket være Keto Cycle.

“Det var kjempe lett, jeg bare tok en rask quiz! Jeg huket av forskjellige preferanser  og min idealvekt. Straks etter mottok jeg en gratis, personlig Keto Plan, skrevet kun for meg.”“It was all very simple! I just did a short quiz. I mentioned what I liked and my goal weight, and I quickly received a free, personal Keto meal plan created only for me.”

“Før kastet jeg meg ukritisk på alle dietter, slanking ble et skikkelig ork og jeg gikk stadig opp i vekt. Jeg trodde at slanking måtte være vanskelig og komplisert. Nå vet jeg at det må det ikke!”

“Mine venninner gir meg skryt for mine nye jeans, og jeg er utrolig stolt over at jeg nå passer str 40! Det føles utrolig deilig å kjøpe klær i “vanlig” størrelse igjen…”

Kanskje er din forvandling bare en quiz unna?

jorde rett og slett ting alt for komplisert for meg selv, og dette bidro til at jeg feilet gang på gang. 

Nå vet jeg bedre. Keto er ikke vanskelig. Man må bare lære seg hva kroppen trenger, slik at man kan sette seg realistiske og holdbare mål.

Keto Cycle er som skapt for det. Det er så enkelt, du bare forteller dem litt om deg selv.

Hva du liker, alderen din, allergier, og viktigst av alt, din idealvekt. 

Så er alt ordnet. Ikke mer forvirring, ikke mer overtenking eller strenge matprogrammer.

Og resultatene… Noen ganger klarer jeg ikke helt tro hva jeg ser. 

Det føles litt godt når venninnene dine starter å tulle med at du ser ut som din “tynne søster”. 

Stol på meg: Hvis du syns det er vanskelig å vite hva du kan spise, og er lei maset med å telle kalorier og karbohydrater. 

Du skylder deg selv å gi Keto Cycle sin gratise quiz en sjanse. 

Jeg lover deg at det er en av de beste og letteste investeringene du kan gjøre for din helse og vekt.

Resultatene kan variere grunnet personlige egenskaper

0174564

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %