(NL) Diet

Topdiëtist helpt vrouwen om af te vallen en het gewicht eraf te houden met deze nieuwe techniek voor intermittent fasting

Sarah Makkinga

Sarah Makkinga, 46, is blij dat ze eindelijk in haar ‘skinny kleren’ past na decennia van mislukte diëten en lichaamsbeweging. De verrassing? Ze deed het met behulp van een nieuwe techniek voor intermittent fasting die haar helpt om zich energieker, gelukkiger en gezonder te voelen dan ooit.

“Het is levensveranderend! Ik voel me eindelijk zelfverzekerd in mijn eigen lichaam”

Nu wil Sarah haar opmerkelijke verhaal vertellen over hoe ze het deed.

Sarah’s verhaal begint toen ze haar dochter meenam naar de kermis. Ze zat in het reuzenrad, toen de rit plotseling stopte en zij boven in een wagentje vast bleef zitten. Maar haar dag stond op het punt veel erger te worden…

“Het was vernederend…”

“Ik hoorde iemand roepen ‘kijk, ze is zo dik dat ze het reuzenrad kapot heeft gemaakt.” Toen ik naar beneden keek, wezen drie tieners in de menigte naar me en lachten hysterisch”.

“Die vervelende opmerking,” zei Sarah, “maakte me aan het huilen”

Tot dat moment had Sarah bijna alles geprobeerd. Ze probeerde een strikt keto-dieet, ging elke ochtend naar de spinles in haar sportschool en nam zelfs supplementen die ze online vond… maar NIETS WERKTE!

De beste verrassing ooit

Toen Sarah op het punt stond de hoop op te geven, ontmoette ze haar oude vriendin van de kerk, die ze al een tijdje niet had gezien.

”Ik kon het niet geloven. Ze was de afgelopen maanden zo veel afgevallen dat ik haar nauwelijks herkende!” zegt Sarah. “Ik heb haar praktisch gesmeekt om me het geheim te vertellen”

Blijkt dat haar diëtiste haar een persoonlijk plan voor intermittent fasting heeft opgelegd. Het heet DoFasting en in tegenstelling tot andere koekjessnijderbenaderingen van diëten, is het afgestemd op de individuele behoeften – zoals hun dagelijkse schema, voedselvoorkeuren, leeftijd, gewicht en meer.

Een simpele truc om de kilo’s weg te smelten (en vervelende verlangens te beteugelen)

Dit is wat haar vriendin haar vertelde…

“Het is niet wat je eet, maar WANNEER je het eet” legde haar vriendin uit. “Timing van maaltijden zorgt ervoor dat het lichaam op natuurlijke wijze zijn eigen vet verbrandt voor energie”

“Kijk, de grootste fout die mensen maken, is de hele dag door eten – zoals ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. 

“Je lichaam wendt zich tot dit voedsel voor energie, in plaats van zijn eigen vetreserves te verbranden. Dat vertraagt je stofwisseling enorm.”

“Denk aan vasten als een koude douche nemen – het brengt het vetverbrandingsproces van het lichaam op gang”

Sarah was aanvankelijk sceptisch. Ze wilde zichzelf niet uithongeren, want dat had ze al eerder geprobeerd en het werkte niet.

Dat is het verrassende,” zei haar vriendin tegen haar. “Vasten brengt eigenlijk je hormonen in evenwicht, zodat je van nature minder honger hebt. En je kunt nog steeds eten wat je wilt.”

Sarah had al zo lang een verloren strijd met haar middel gevochten, ze besloot dat ze niets te verliezen had. 

Ze wilde meer dan wat dan ook gewoon weer energiek en zelfverzekerd zijn in haar eigen lichaam – zonder de angst om beoordeeld te worden door anderen.

Sarah nam een sprong in het diepe (hier is wat er is gebeurd…)

”Ik vond het fijn dat het plan voor intermittent fasting op mij was afgestemd”, zei Sarah. “Het paste bij mijn drukke levensstijl – en de maaltijden waren heerlijk!”

Sarah Makkinga

“Op dag 3 was mijn slaap verbeterd en voelde ik me minder opgeblazen”

“Op dag 8 hapte ik naar adem toen ik naar de weegschaal keek en zag dat ik in totaal 3 kilo was afgevallen!”

“Op dag 14 voelde ik ‘s ochtends een golf van energie en was mijn humeur echt verbeterd”

Maar de grootste verrassing voor Sarah kwam een maand nadat ze met haar plan was begonnen. Ze was in totaal 8 kilo afgevallen – en deze keer rende ze niet naar de kraampjes.

“Ik dacht echt dat honger ook een probleem zou zijn,” zei ze. ”Maar het is niets dat een kopje water of koffie in de ochtend niet kan fixen. En toen mijn lichaam zich eenmaal had aangepast, wat een paar dagen duurde, verdween al die onbedwingbare trek.”

Sarah is nu blij te laten weten dat “ik niet meer gedwongen ben om kleding te kopen bij ‘fat shops’! Ik kan outfits dragen die ik leuk vind”

“Het is ook fijn als mensen het opmerken”, zei ze. ‘Mijn vrienden en familie hebben me de laatste tijd complimenten gegeven! Dat heeft veel geholpen met mijn zelfvertrouwen en heeft me gestimuleerd om door te gaan”

Waarom meer dan 215K mensen overstappen van een dieet naar DoFasting…

Het is gemakkelijk vol te houden

Je eet gewoon tijdens je geoptimaliseerde vastenvenster – en het gewicht valt eraf. Het is absoluut niet nodig om calorieën en macro’s te tellen, geobsedeerd te zijn door suiker of het voedsel waar je van houdt op te geven.

Maakt een einde aan onbedwingbare trek en tussendoortjes ‘s avonds laat

Veel mensen zijn verrast als hun onbedwingbare trek verdwijnt. Maar het is simpel: zodra je lichaam zich aanpast aan je eetvenster (binnen 4 dagen), vervaagt de onbedwingbare trek op natuurlijke wijze. Elke maaltijd is ook ontworpen om je te vullen tot je volgende eetvenster.

Snelle maaltijden die geweldig smaken – en die je verzadigen

Het team van professionele voedingsdeskundigen van DoFasting vertelt je precies wat je moet eten en wanneer. Elk recept is zorgvuldig geselecteerd om je te helpen het gewichtsverlies voor je lichaam te maximaliseren – terwijl je een verzadigd gevoel krijgt, zodat je niet verhongert of je toevlucht moet nemen tot wilskracht

✅   Het past bij je schema en je individuele lichaam

Je kunt een vastenroutine kiezen die bij je bestaande levensstijl past – en DoFasting helpt je de beste te kiezen. Bovendien begeleidt het je bij elke stap door het proces, zodat je nooit alleen bent op je reis om gewicht te verliezen (er is ook 24/7 ondersteuning!). En VEEL tips en educatieve artikelen om je te helpen erin te komen.

Eenvoudig gewichtsverlies

Mensen over de hele wereld behouden nu een gezond gewicht zonder geobsedeerd te zijn door macro’s en calorieën of te beperken wat ze kunnen eten, zoals…

Elske, 39
Marit, 45
Lieke, 49

Klaar om je streefgewicht te bereiken? Doe een korte quiz van 60 seconden en ontdek welk vastenschema het beste bij je past om af te vallen

080967

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %