(NO) Diet

Hvordan kvinner over 40 enkelt kan komme inn i ketose og forbedre resultatene for vekttap dramatisk

Keto-dietten er designet for å gjøre kroppen din om til en fettforbrenningsmaskin som er i stand til å redusere blodsukkeret og insulinnivået samtidig som vektnedgangen din øker. Enkelt, ikke sant? Ikke helt…
Hvis du er en kvinne over 40 kan det hende du har det vanskeligere å få resultater. Heldigvis for deg er det er en ny løsning for det.
Før/Etter

Lei av å kutte karbohydrater drastisk og fortsatt, sliter med å komme inn i ketose? Fortsett å lese fordi dette produktet jeg har funnet har mistet mer vekt enn jeg noen gang mistet på egenhånd!

Jeg heter Jane, og la meg begynne med å fortelle deg at jeg som en 42 år gammel kvinne kjempet for å gå ned i vekt og passe på at jeg passer i buksene mine. Å kle på meg hver dag var en skyldtur, en der jeg hele tiden måtte ofre stil for komfort, bare på grunn av størrelsen min.

Uansett hva jeg prøvde kunne jeg ikke minste kiloene. Hvis jeg med en eller annen syk heldighet viste fremgang ville det bare være midlertidig. Nok en uke ville fly forbi, og jeg ville være der jeg begynte.

Og da mener jeg at jeg har prøvd alt

Jeg ville gjøre mitt ytterste for å holde oversikt over det nøyaktige karbohydratinntaket mitt, spise mer fett, masse proteinet og våkne tidlig for å komme meg på treningssenteret, men … ingenting fungerte. 

I stedet ble det som hadde startet som et maraton, hvor jeg traff hver milepæl, blitt litt av en stigningstur… Og snart fant jeg meg selv dypt inne i en annen “familiestørrelses” pose med potetgull.

Det var uutholdelig. Hvor mye arbeid som ble kastet bort på dette? Smak? Mer mat, mer frihet? 

Jeg var så nær å kaste inn håndkleet, og tenkte at Keto bare var nok en tullete diett som ikke fungerer…

Men heldig for meg endret alt seg.


Før/Etter

“Jeg liker ikke kroppsvekt, jeg har ikke en sånn vekt en gang, så jeg vet ikke hvor mye vekt jeg har gått ned, men mannen min spurte om jeg fikset håret mitt. Nei, det gjorde jeg ikke. Buksene mine ble for store. :))”

Olivia, 35, Oslo

Før/Etter

“Jeg har prøvd keto flere ganger, men klarte ikke alltid å holde meg til det. Så jeg var litt skeptisk da jeg fant Keto Cycle. Det eneste jeg angrer på i dag er at jeg ikke fant det tidligere. Det er en livredder, bokstavelig talt! Den er personlig tilpasset, superenkel å følge og har massevis av smakfulle oppskrifter.”

Emma, 38, Bergen

Før/Etter

“Jeg har vært overvektig siden jeg var 10. Fant keto og jeg har gått ned til 51,7 kg på 7,5 måneder! Aldri se tilbake.”

Ava, 42, Stavanger


Jeg fant Keto Cycle …

Nå vet jeg hva du tenker:

“Et annet generisk program som ikke fungerer? Er det også spesielt tilpasset kvinner over 40 år?”

Stol på meg, jeg var selv skeptisk, men så gravde jeg litt. Keto Cycle er ikke bare for kvinner over en viss alder, den er for alle som vil prøve keto, men den er designet for å imøtekomme hver gruppe forskjellig. Måltidsplanene for menn og kvinner er forskjellige, og måltidene for kvinner i 20-årene er forskjellige fra de i 30- eller 40-årene. 

Det tar også hensyn til spesifikke kvinneproblemer. For eksempel anbefaler den at vi kvinner slipper keto, i stedet for å fjerne alle karbohydrater med en gang, slik at vi kan unngå den fryktede karbohydratkrasjen som får oss til å føle at vi sulter.

Siden kroppen vår har flere fettlagre enn menn på grunn av fødsel bør vi spise færre kalorier. Kroppene våre er optimalt designet for at fett skal forbrennes fort, mye mer enn våre mannlige kolleger, så keto er ideell for oss.

Og jeg mener helt sikkert mye av dette er sunn fornuft, men det er en ting å spise mindre og lette deg på karbohydrater, og en annen ting å holde rede på de fysiske endringene vi gjennomgår når vi blir eldre. Alle vet at stoffskiftet avtar med tiden, men visste du at fordøyelsesproblemer, ryggproblemer, muskeltap og søvnproblemer også er biprodukter av alder? Vet du hvilke endringer du må gjøre for å bekjempe disse problemene og holde deg på mål med vekttapsmålene dine?

For det gjorde jeg absolutt ikke.

Når jeg begynte å bruke Keto Cycle sine måltidsplaner, la jeg merke til en reell, ubestridelig forskjell. 

Ser du på at tallene blir mindre på vekten hver uke? Uten å føle at jeg slet med å holde fremdriften?

Det var fantastisk.

Gå ut og bli spurt om jeg hadde gått ned i vekt hvis jeg hadde blitt med i et slags treningssenter eller funnet en magisk posjon til å krympe i størrelse? Ja, det er flatterende, for å si det mildt.

Jeg vet ikke om deg, men jeg liker å våkne hver morgen og vite at jeg har dietten min (og midjen) under kontroll. Jeg liker å vite at jeg ikke trenger å stresse eller finne ut hva karbohydratinntaket mitt er for dagen. Alt er gjort for meg. Jeg kan slappe av og føle meg aller best hele tiden.

Og alt takket være Keto Cycle.


Før/Etter

“Jeg elsket quizen! Jeg nevnte allergiene mine, andre preferanser, og viktigst av alt, målvekten min. Etter quizen fikk jeg et fullstendig personlig Keto-måltid laget bare for meg.”

Sophia, 32, Trondheim

Før/Etter

“Jeg har gått ned 80 kilo gjennom keto og faste. Fant kanalen din tidlig i prosessen. Elsker at du dekker et så bredt spekter av emner knyttet til alle aspekter av en keto-livsstil.”

Isabella, 28, Fredrikstad

Før/Etter

“Jeg begynte med keto på grunn av en diettutfordring på jobben. Syv år med stillesittende jobb, etter å ha vært aktiv hele livet, hjalp til med å pakke på over 25 kg. Etter å ha byttet til en keto-livsstil, har jeg ikke følt meg så bra på mange år.”

Charlotte, 33, Drammen


Helsemessige fordeler med keto er bare en kort undersøkelse unna

Ser du, slanking blir komplisert av mangel på tilpasning – det tok meg lang tid å lære, og ærlig talt ville det spart meg så mye tid og penger. Jeg brukte mesteparten av 20- og 30-årene på å gjøre alt mine venner og kolleger gjorde, bare for å stille spørsmål ved hva som var galt med meg.

Lite visste jeg, jeg satte meg opp for å mislykkes hver eneste gang.

Men en dag hadde jeg en tanke: “Hva om keto ikke er vanskelig? Hva om det bare tar litt kunnskap om din egen kropp, slik at du kan sette deg realistiske mål? “

Og selvfølgelig ga dette vei for mye undersøking. Måltidsplan etter måltidsplan, dietttips etter dietttips. Men det var verdt det… Jeg fant Keto Cycle.

Du kan bare fortelle dem om deg selv – allergiene dine, målvekt, høyde og så videre – og så gir de deg en måltidsplan du må følge, og kutter ut alt gjetningen fra prosessen. Du nyter bare deilig mat, inkludert dessertene alle prater om!

Jeg forventet ikke en så optimalisert måltidsplan, enn si resultatene jeg har sett, men jeg er glad jeg så utover min skepsis. Det er sprøtt å tenke på at noe designet rundt kjønn og alder kan ha så stor innvirkning, men det kan det.

Så hvis du har slitt med måltidene dine, teller karbohydrater, stresset om ikke å få ketose …

Stol på meg – dette er din enkle enveisbillett for å endelig gå ned i vekt og opprettholde kroppen du alltid har ønsket deg.

Er du klar til å finne ut om Keto Cycle kan hjelpe deg med å komme i den beste formen i livet ditt?

Resultatene kan variere på grunn av personlige egenskaper.

062546

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %