(NO) Diet

Hvordan de over 70 går ned i vekt med ketogen diett uten å måtte telle en eneste kalori

Jeg heter Marianne. Jeg er 73 år gammel, og for tre måneder siden var jeg ikke fornøyd med hvordan jeg så ut. 

Jeg veide 80 kilo og var større enn jeg noensinne hadde vært. 

Hver gang jeg veide meg … hver gang jeg så meg i speilet …

Ønsket jeg så gjerne at noe – HVA SOM HELST – kunne skje og at jeg kunne gå ned i vekt. 

Det er vanskelig å forklare hvor demotiverende det var å se mitt eget speilbilde. Ironisk nok ble jeg mer og mer fiksert på å sjekke kroppen i speilet.

Hvis jeg prøvde meg på en diett, fulgte jeg daglig med på magen min for å se hvor mye jeg hadde gått ned, og om jeg omsider kunne akseptere hvordan jeg så ut. 

Hvis jeg tok meg selv i å spise sent på kvelden, kunne jeg se på meg selv og nærmest se kiloene legge seg rundt magen igjen 

Jeg hadde skyldfølelse, og spiste mer for å fortrenge hvordan jeg hadde det.  

Kvinnen i speilet – på 80 kilo – var det virkelig meg? 

Jo mer tid jeg brukte på å inspisere egen kropp, jo mer ulykkelig ble jeg. Var det virkelig slik at jeg aldri skulle kunne bli fornøyd med meg selv igjen? 

Mary

Jeg har slitt med vekten hele mitt voksne liv, og de ekstra kiloene hadde begynt å forårsake flere helseutfordringer.

Leddgikten min ble verre. Jeg hadde høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Jeg kunne ikke gå opp ned trapper uten å bli sliten og kortpustet. 

Jeg orket ikke å delta i aktiviteter med venner og familie, og sto heller på sidelinjen og så på mens de hadde det gøy. 

Jeg orket ikke å leke med barnebarna. Jeg unngikk svømming til enhver pris fordi jeg ikke ville at noen skulle seg meg i badedrakt – ikke en gang min egen mann. Jeg brukte formløse klær, slik at de ekstra kiloene på magen ikke skulle være synlige for noen. 

Jeg bar på en gnagende følelse av at det var så mye i livet jeg gikk glipp av. Jeg ville føle meg fri i egen kropp og leve livet uten å være skamfull eller flau. Jeg ville kunne leke med barnebarna i stedet for å være passiv tilskuer i mitt eget liv. 

Jeg tenkte mye på den dagen jeg endelig ville være kvitt de ekstra kiloene, og at det ikke lenger ville være noe som holdt meg tilbake. 

Mary

Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg prøvde hver eneste diett som finnes for å gå ned de ekstra kiloene jeg hadde over magen, rundt midjen, rundt lårene og rundt armene. 

Jeg har testet fasting, Atkins, Paleo-dietten, grapefruktdietten og grønn te. Jeg prøvde meg til og med på slankepiller og tilskudd for vekttap som ikke bare var ineffektive, men tidvis også helsefarlige. 

Jeg forsøkte meg også på alle slags treningsregimer, og brukte mye tid og penger på dårlige vekttapsplaner.

Det var ingenting som fungerte. Jeg gikk kanskje ned noen få kilo, kun for å legge på meg igjen like etterpå. 

Fokuset på vekt, kalorier og næringsinnhold ble altoppslukende. Det eneste jeg tenkte på var mat og hvordan jeg kunne kutte ned på inntaket, og jeg var konstant sulten og tappet for energi. 

Det var slitsomt å leve slik jeg gjorde, og jeg mistet livsgnisten. Alt jeg ville var å gjøre mest mulig ut av livet. 

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, hvilke alternativer som fantes, eller hvilke kilder jeg kunne stole på. 

Det føltes ut som at jeg slåss i konstant motbakke og ikke kunne finne noen løsning som fungerte for meg. 

Hvis du kjenner deg igjen i dette …

Så anbefaler jeg at du følger nøye med på det jeg er i ferd med å dele med deg

I det jeg var i ferd med å gi opp, fortalte en nær venn av meg om en måte å gå ned i vekt som var rask og enkel – og som gjorde det mulig å holde vekten nede.  

På bare tre måneder gikk jeg ned 20 kilo. Jeg har et overskudd av energi, rynkene mine er mindre synlige og jeg bruker klær jeg ikke har kunnet bruke på mange år. 

Jeg måtte ikke sulte meg. Jeg var ikke sulten og tappet for energi. Jeg kunne spise favorittmaten min uten å føle på skyld, og jeg telte ikke kalorier. 

Denne metoden er spesielt godt egnet for damer i 70-årene. 

I overgangsalderen la jeg på meg vekt jeg aldri klarte å kvitte med meg igjen. Jeg var ikke klar over at forbrenningen ble dårligere og at hormonbalansen gjorde det spesielt vanskelig å gå ned i vekt, og enklere å legge på seg. 

Faktisk er det ikke uvanlig at kvinner går opp inntil 15 kilo etter overgangsalderen. Men denne enkle og smakfulle måltidsplanen øker forbrenningen din, og sørger for at du konstant forbrenner fett. 

Ingen flere dietter. Ingen fråtsing. Ikke det konstante fokuset på mat.

Jeg bare måpte da jeg traff min venninne igjen. Kvinnen jeg hadde kjent I 15 år var forduftet. I stedet hadde en veltrent, attraktiv og sunn kvinne som virket minst 20 år yngre tatt hennes plass. 

Hun tipset meg om en app hun kalte KetoCycle. Appen ga henne en skreddersydd måltidsplan med utgangspunkt i keto basert på alder, vekt, medisinsk historikk, favorittmat, og så videre. Det var ikke en av de trendbaserte diettene man ellers hører om, for her fikk hun en plan som var tilpasset hennes behov og ønsker.

Hun forklarte at appen gjorde grovarbeidet for henne – telte kalorier, planla måltider og genererte oppskrifter og handlelister. I tillegg kunne hun kose seg og spise desserter, så hun trengte ikke tenke på eller bekymre seg for fråtsing. 

Det låt enkelt OG effektivt – og det var nettopp det jeg var på jakt etter. 

Jeg var skeptisk til prinsippet om å spise fettrik mat da jeg først hørte om keto. Det var i strid med alt jeg hadde blitt fortalt om vekt og kosthold hele mitt liv. Etter at jeg undersøkte litt på egen hånd, forstod jeg imidlertid at ketogen diett faktisk er slik vi er ment å spise. 

Det var en vekker å lese at økningen i hjerte- og karsykdommer, diabetes og overvekt viste seg å ha sammenheng med det fettfattige kostholdet både helsevesenet og myndighetene anbefaler. 

Jeg var red for å bli skuffet nok en gang. Men etter å ha sett hvilke endringer det førte til for min venn, måtte jeg bare prøve KetoCycle selv. 

Nå kan jeg omsider være stolt av mitt eget speilbilde

Jeg kan ikke tro de resultatene jeg har oppnådd så langt – og det mens jeg koser meg med maten jeg spiser!

Jeg har mye mer energi, og kan leke med barnebarna uten å bli kortpustet. Leddgikten plager meg ikke i like stor grad, kolesterolnivået mitt er normalt og de ekstra kiloene på magen er borte. 

Endelig er jeg komfortabel i min egen kropp, og jeg føler ikke at jeg må skjule meg hele tiden. Jeg bruker ikke lenger formløse klær, og jeg tar stolt på meg badetøy. Og ikke minst – mannen min ser på meg som om jeg er den samme han forelsket seg i for over 40 år siden. 

Jeg var i tvil da jeg først registrerte meg hos KetoCycle. Jeg elsket raske karbohydrater som brød og pasta. I stedet måtte jeg øke inntaket av fett samtidig som at jeg kuttet ned på kaloriene for å få fart på fettforbrenningen. Det innebar å spise store mengder av egg, bacon, stek, peanøttsmør, og så videre. 

De første dagene var krevende, men jeg passet på å drikke nok vann, o getter hvert forsvant behovet for å fråtse. Måltidene var utsøkte, og etter hvert sluttet jeg å tenke på snacks. 

I tillegg var det så utrolig let å holde seg til planen; Alt var jo lagt til rette for meg.

✅ Jeg hadde tilgang til 1000+ skreddersydde oppskrifter, som ikke tok mer enn 15 minutter å tilberede (og det er også råd om hvordan man kan gå ut og spise uten å bekymre seg for næringsinntaket)

✅ Jeg fikk ukentlige handlelister med enkle ingredienser til en rimelig pris jeg kunne finne på nærbutikken.

✅Jeg kunne kose meg med snacks og dessert – samtidig som at jeg gikk ned i vekt. 

✅ Jeg behøvde ikke å telle kalorier eller makroinntak, og jeg måtte ikke måle størrelsen på porsjonene – alt ble gjort for meg.

✅Med smakfulle og sunne retter forble jeg mett hele dagen – jeg var ikke sulten, og måtte ikke lene meg på viljestyrke eller motstå fristelsen til å fråtse. 

✅ Det var som å ha en kostholdsekspert med meg i lommen, og det sørget for at jeg var fokusert, motivert, og forble forpliktet til planen. .

✅ Jeg hadde kundestøtte fra ernæringsfysiolog tilgjengelig 24 timer i døgnet, og kunne sende en melding når som helst hvis jeg lurte på noe.

Alt jeg trengte å gjøre var å beundre eget speilbilde, hvor det etter hvert sto en attraktiv, sterk og lykkelig kvinne.

Er dine muligheter for et helt nytt liv også kun noen tastetrykk unna?

Hvis du, som meg, har passert 70, lukk øynene og se for deg drømmekroppen din. 

Hvordan den ser ut, og hvordan du har det med deg selv. 

Hvis den kroppen er innen rekkevidde … samt den ungdommelige energien du pleide å ha … myk og fast hud uten rynker … og FØLE at du er 40 igjen, både på innsiden og utsiden..

Er det en sjanse du er villig til å ta? 

Jeg er så glad jeg gjorde det. Når jeg ser meg selv i speilet …

Når jeg ser at mannen min ser på meg slik han gjorde helt i begynnelsen …

Når familien min og vennene mine overøser meg med komplimenter og lurer på hvordan jeg klarte det …

Jeg kunne ikke vært stoltere. 

Og hvis det har hjulpet nesten 90 % av kvinner som meg å oppnå sine mål, så kan det hjelpe deg også. 

Nå kan du også få muligheten til å gjøre mest mulig ut av ditt eget liv, slik jeg gjør med mitt liv nå. 

Ikke noe skam. Ikke noe frykt. Bare bekymringsfri og lykkelig. 

Du kan få din egen skreddersydde keto-tilpassede måltidsplan i dag, og få de samme utrolige resultatene som skrytes høyt opp i skyene av KetoCycles kunder. 

I likhet med: 

Sofie, 72 

Emma, 70

Karianne, 72

Svar på disse spørsmålene og få svar på hvor raskt du kan oppnå dine egne mål med en skreddersydd ketogen måltidsplan. Det tar mindre enn ett minutt.

 Vi anbefaler alle å rådføre seg med lege før man gjør endringer i diett og kosthold.

0246097

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %