(SW) Diet

Hur personer över 70 går ner i vikt med keto utan att behöva räkna kalorier

Mitt namn är Maria. Vid 73 års ålder, för bara tre månader sedan, så gillade jag inte personen jag var.

Jag vägde 79 kg, vilket är det tyngsta jag någonsin vägt.

Varje gång jag ställde mig på vågen… varje gång jag såg mig själv i spegeln…

Önskade jag att något – VAD SOM HELST – skulle förändras.

Jag kan inte ens förklara hur omotiverad jag kände mig när jag såg min reflektion i spegeln. Men konstigt nog så kunde jag inte sluta inspektera min kropp i spegeln.

Om jag höll på med någon diet så brukade jag kolla i spegeln hela tiden för att se om jag hade tappat tillräckligt med vikt och om jag kunde “acceptera” hur min mage såg ut.

Ifall jag råkade äta massa onyttigheter på kvällen så brukade jag kunna se på min mage hur vikten kom tillbaka.

Förr eller senare så kom skuldkänslorna och det slutade alltid med att jag åt för att lugna mina känslor…

Kvinnan som jag såg i spegeln – som vägde 79 kg – kunde bara inte vara jag.

Jag analyserade min kropp varje dag och började jag känna mig mer olycklig, hopplös, och rädd att jag aldrig skulle tycka om hur jag såg ut…

Mary

Jag hade kämpat med min vikt så länge jag kan minnas. Och den extra onödiga vikten började slita på min kropp…

Min artrit blev ständigt värre. Jag hade högt blodtryck och kolesterol. Jag kunde inte gå upp eller ner för trapporna utan att bli trött och andfådd…

Jag satt alltid vid sidan av och såg på när alla andra hade kul när jag var med vänner och familjen.

Jag kunde inte leka med mina barnbarn. Jag undvek att simma eftersom jag inte ville visa min kropp i en baddräkt – inte ens inför min partner. Jag brukade ha på mig för stora kläder så ingen skulle se min mage hänga ut.

Men någonstans så visste jag att det fanns alternativ. Jag ville känna mig fri i min kropp och leva mitt liv utan att skämmas hela tiden. Jag ville kunna leka med mina barnbarn i stället för att bara titta på.

Jag fantiserade om dagen när jag äntligen kunde bli av med all extra vikt och inget skulle stå i min väg…

Mary

Under ett par års tid så testade jag nästan ALLA olika dieter för att bli av med magfettet och gäddhänget.

Fasta. Atkins-dieten. Paleodieten. Grapefruktdieten. Grönt te-dieten. Under ett tag så åt jag även bantningspiller och viktminskningstillskott som i bästa fall inte fungerade och i värsta fall var farligt.

Jag testade även att träna och slösade jättemycket pengar på viktminskningsplaner som inte fungerade.

Ingenting fungerade. Jag kämpade i flera veckor och lyckades bara tappa några enstaka kilon som jag snabbt gick upp igen.

Att räkna kalorier, intag, portioner, att väga sig, och att försöka lista ut vilken typ av näring jag behövde var för svårt och tog för mycket tid. Att konstant tänka på mat gjorde mig bara hungrig och ledsen.

Det var ett hemskt och inte alls ett motiverande sätt att leva. Och mitt mål var att känna mig så levande som möjligt.

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, vad jag borde göra, eller vem jag skulle lita på.

Det kändes som att jag hade en lång och nästan omöjlig väg framför mig och jag tröttnade på att inte göra några riktiga framsteg.

Om något av det här låter bekant…

Så bör du läsa nästa stycke noggrant

För att när jag nästan var redo att ge upp, så berättade en nära vän till mig om ett enkelt sätt att gå ner i vikt – och dessutom snabbt.

Det hjälpte mig gå ner 18 kilo på bara 3 månader. Jag har nästan för mycket energi nu. Mina rynkor håller på att försvinna. Och jag har på mig kläder som inte har passat på flera år.

Och jag behövde inte svälta. Jag kunde äta all min favoritmat utan skuldkänslor. Jag behövde inte ens räkna kalorier.

Och det är designat specifikt för kvinnor som är runt 70 år.

När jag gick igenom klimakteriet så lade jag på mig många kilon som jag inte lyckades bli av med. Jag visste inte att vår metabolism saktar ner under och efter denna period, och att förändringar i våra hormonnivåer gör det särskilt svårt att gå ner i vikt – och lättare att gå upp mycket.

Kvinnor kan lätt gå upp 15 kg efter klimakteriet. Men den här smarriga måltidsplanen är enkelt att följa och kan “återställa” din metabolism och hjälpa dig att bränna fett hela dagen, varje dag.

Inga mer dieter. Inget mer sötsug. Inget ständigt tänkande på mat.

När jag äntligen träffade min vän igen så var jag chockad. Kvinnan som jag hade känt i 15 års tid såg ut som någon helt annan. Hon hade blivit en vältränad, snygg, och hälsosam person som såg 20 år yngre ut.

Hon förklarade att hon använder en app som heter KetoCycle som skapar en personlig keto-måltidsplan åt henne baserat på hennes vikt, ålder, preferenser, osv. Det var inte en sådan där trendig diet designad för alla, utan det var en personlig plan, skapad av professionella dietister, anpassad till just dina behov.

Hon fortsatte att berätta om hur den här appen gjorde allt arbete åt henne – den höll koll på kalorierna, näringsintaget, planerade hennes måltider, hade tusentals goda recept och den skapade även en inköpslista som hon kunde skriva ut varje vecka när hon skulle handla. Och hon kunde fortfarande njuta av snacks och efterrätter, så hon lyckades bli av med jobbigt sötsug som hon haft problem med i åratal.

Det lät enkelt OCH effektivt – precis vad jag letade efter.

Jag måste erkänna att jag var skeptisk i början eftersom dieten innehöll mycket fett. Det stämde inte överens med allt jag hade fått lära mig hittills. Men efter mycket efterforskning så lärde jag mig att keto faktiskt är sättet vi bör äta på. 

Det var otroligt lärorikt att läsa att ökningen i hjärtsjukdomar, diabetes, och fetma hade en stark koppling till dieter som fokuserade på att äta lite fett, dieter som myndigheter och hälsoindustrin har rekommenderat under en så lång tid.

Jag var orolig att keto inte heller skulle fungera, men när jag såg hur min vän hade lyckats förvandla sin kropp, så bestämde jag mig för att det var värt ett helhjärtat försök.

Idag är första gången jag faktiskt är stolt över min spegelbild

Mina resultat är helt otroliga – och det här är det enklaste och godaste sättet att äta på som jag någonsin upplevt.

Jag har så mycket mer energi. Nu för tiden så kan jag leka med mina barnbarn utan att bli andfådd. Min artrit stör mig inte lika mycket och min kolesterol är på en hälsosam nivå. Mitt magfett har försvunnit.

Jag känner mig äntligen bekväm i min egen kropp och det känns inte längre som att jag konstant behöver gömma min kropp. Jag har gjort mig av med alla mina överdrivet stora kläder OCH jag kan numera ha på mig baddräkt utan att skämmas. Och min partner är fantastiskt glad, han har fått tillbaka personen som han blev kär i för 40 år sedan.

Jag var tveksam i början när jag laddade ner KetoCycle. Jag älskar kolhydrater i form av bröd och pasta. Men i stället så behövde jag äta mer fett medan jag minskade antalet kolhydrater för att få in kroppen i det fettbrännande stadiet som kallas för ketos. Det betydde att jag behövde börja äta mer ägg, bacon, kött, jordnötssmör, mm.

De första dagarna var de svåraste, men jag såg till att dricka tillräckligt med vatten så att suget efter kolhydrater dämpades. Recepten var så goda och mättande att de gjorde så att mitt sug efter snacks försvann helt, och jag har inte haft några problem med hunger.

Dessutom var det väldigt lätt för mig att hålla mig till planen eftersom KetoCycle redan hade gjort allt åt mig.

✅Jag hade över 1 000 personliga recept att välja mellan, och de tog alla mindre än 15 minuter att laga (och det finns tips på hur du äter ute utan problem).

✅ Jag fick veckans inköpslista med enkla och relativt billiga ingredienser.

✅ Jag kunde äta massor av snacks och efterrätter – samtidigt som jag lätt gick ner i vikt.

✅ Jag behövde inte räkna kalorierna eller mäta portionerna eftersom KetoCycle gjorde allt åt mig.

✅ Med nyttiga måltider som är fantastiskt goda höll jag mig mätt under dagen – så jag kände mig aldrig hungrig, och jag behövde inte förlita mig på att jag skulle ha styrkan att undvika skräpmat.

✅ Det var som att jag hade en personlig dietist i min ficka, vilket gjorde att jag höll mig motiverad och fokuserad.

✅ Jag hade hjälp från dietisterna dygnet runt, så jag kunde fråga dem vad som helst när som helst.

Det enda jag behövde göra var att bli överlycklig när jag såg en helt annan stark och snygg kvinna i spegeln.

Är det möjligt att din fantastiska förvandling också bara är ett quiz bort?

Om du precis som jag är över 70, så vill jag att du gör en övning med mig. Stäng dina ögon och föreställ dig din drömkropp.

Hur den ser ut. Hur den känns.

Om du kunde ha den kroppen… med den samma ungdomliga energin som du brukade ha… den mjuka huden utan rynkor… och KÄNNA dig som att du var 30 år yngre, på både insidan och utsidan…

Skulle du ta den chansen?

Jag är så glad att jag gjorde det. För att när jag ser mig själv i spegeln nu för tiden…

När min man ser på mig som han gjorde när vi först träffades…

När min familj och mina vänner ger mig komplimanger och frågar om min hemlighet…

Så kunde jag inte vara stoltare.

Och om det har hjälp 90% av kvinnor som mig att få deras drömkropp, så kan det hjälpa dig också.

Det kan hjälpa dig njuta av ditt liv fullt ut, precis som jag gör just nu.

Utan skam. Utan ångest. Utan rädsla. Helt fri och lycklig.

Du kan få din egen personliga keto-måltidsplan idag och uppleva själv samma otroliga resultat som KetoCycle’s kunder skryter om.

Precis som:

Sofia, 72

Emma, 70

Isabella, 72

Gör ett gratis 60-sekunders quiz för att få reda på hur snabbt du kan nå dina viktmål med en personlig keto-måltidsplan

Av säkerhetsskäl rekommenderar vi att rådgöra med en läkare innan du påbörjar en ny diet.

0245391

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %