(SW) Diet

Hur Kvinnor Över 40 Enkelt Kan Komma I Ketos Och Dramatiskt Förbättra Sina Viktminskningsresultat

Keto-dieten är designad för att förvandla din kropp till en fettförbrännande maskin, kapabel att minska blodsockret och insulin-nivåerna samtidigt som hastigheten på din viktminskning ökar.
Enkelt eller hur? Inte riktigt…
Om du är en kvinna över 40, så kan det vara svårare att få resultat. Som tur är för dig, så finns det en ny lösning för det.
över 40

Är du trött på att kraftigt skära ner på kolhydraterna och ändå, på något sätt, behöva kämpa med att komma i ketos? Fortsätt då att läsa för denna produkten jag hittat har hjälpt mig att förlora mer vikt än jag någonsin har gjort på egen hand!

Mitt namn är Jane, låt mig börja med att berätta för dig att jag är en 42-år-gammal kvinna, och att jag har kämpat för att gå ner i vikt och passa  i mina favorit-jeans. Varje dag har det gett mig skuldkänslor att ta på mig kläderna, då jag alltid varit tvungen att offra stil för komfort, på grund av min storlek.

Oavsett vad jag provat, så har jag inte kunnat bli av med kilona. Om jag ändå lyckades göra lite framsteg, så var det bara temporärt. Efter att en vecka flugit förbi var jag tillbaka där jag började igen. 

Jag provade allt. 

Jag försökte verkligen att hålla exakt koll på mitt kolhydratintag, äta mer fett, mer protein, och gå upp tidigt för att gå till gymmet, men… ingenting fungerade. 

Vad som började som ett maraton, där jag klarade varje milsten, hade börjat förvandlas till en vandring i kraftig motlutning… Och snart fann jag mig själv ännu en gång med händerna i en påse chips av “familjestorlek”.

Det var outhärdligt. Mängden arbete som slösades bort, för vad? Smaker? Mer mat, mer frihet?

Jag var så nära att kasta in handduken, jag tänkte att Keto bara var ännu en trendig diet som inte skulle fungera…

Men som tur var för mig, ändrades allt det.


Innan/Efter

“Jag gillar inte vågar, Jag har inte ens en så jag vet inte hur mycket vikt jag har förlorat men min man frågade mig om jag hade gjort vid mitt hår. Nope, det hade jag inte. Mina jeans hade blivit för stora. :))”

Jessica, 35, Stockholm

Innan/Efter

“Jag har provat keto många gånger förr, men alltid misslyckats med att följa det. Så jag var lite skeptisk innan jag hittade Keto Cycle. Det enda jag ångrar idag är att jag inte hittade det tidigare. Det är en livräddare, bokstavligt talat! Den är personligt anpassad och superenkel att följa, och det finns massor av smaskiga recept”

Pixie, 38, Malmö

Innan/Efter

“Jag har varit överviktig sedan jag var 10. Jag hittade keto och nu har jag gått ner 52 kg på 7,5 månad! Jag kommer aldrig gå tillbaka.”

Michaela, 42, Växjö


Jag hittade Keto Cycle…

Jag vet vad du tänker:

“Ännu ett generiskt program som inte fungerar? Passar det ens för kvinnor över 40, specifikt?”

Lita på mig, jag var själv skeptisk, men jag gjorde lite efterforskningar. Och Keto Cycle är inte bara för kvinnor över en viss ålder, det passar för alla som vill prova keto, den är designad för att tillmötesgå varje grupp olika. Måltidsplanerna för män och kvinnor  skiljer sig åt, och måltidsplanerna för kvinnor i 20 års åldern är annorlunda än de för kvinnor i 30 och 40 års åldern. 

Den tar även hänsyn till kvinno-specifika frågor. Till exempel, ger råden till kvinnor att börja med keto sakta, eller genom att direkt eliminera kolhydraterna, så att vi kan undvika de fruktade kolhydratkrascherna som gör att vi känner oss som om vi svälter. 

Och eftersom våra kroppar har mer fett lagrat på grund av barnafödsel, så bör vi äta mindre kalorier. Våra kroppar är optimalt utformade för att använda fett som bränsle, i ännu högre grad än män, så keto är perfekt för oss.

Och visst, mycket är kanske vanligt sunt förnuft, men det är en sak att äta mindre och minska kolhydraterna, det är någonting helt annat att spåra de fysiska förändringarna vi går igenom när vi blir äldre. Alla vet att ämnesomsättningen saktar ner med åren men visste du att problem med matsmältningen, ryggproblem, muskelförlust, och sömnproblem också är biprodukter av ökad ålder? Vet du vilka förändringar du kan göra för att bekämpa dessa problem och fortsätta klara dina viktmål?

För jag visste det iallafall definitivt inte..

När jag väl började använda måltidsplanerna från Keto Cycle, la jag märke till förändringarna, de gick inte att förneka.

Att se siffrorna på vågen minska varje vecka? Utan att känna det som att jag hela tiden kämpade för att hålla igång momentumet?

Det var underbart.

Att gå ut och uppleva hur folk frågade mig om jag hade gått ner i vikt, om jag hade börjat på ett nytt gym eller hittat en magisk dryck för att minska i storlek? Ja det var smickrande minst sagt.

Jag vet inte hur det är för dig, men jag skulle vilja vakna upp varje morgon och veta att jag har min diet (och midja) under kontroll. Jag gillar att veta att jag inte behöver stressa eller maniskt räkna ut hur mitt kolhydratintag ser ut för dagen. Allt är redan åt mig. Jag kan slappna av och känna mig på topp hela tiden.

Och allt detta tack vare Keto Cycle.


Innan/Efter

“Jag älskade quizet! Jag nämnde mina allergier, andra preferenser, och allra viktigaste, min målvikt. Efter quizet fick jag en fullt skräddarsydd Keto-måltidsplan skapad enbart för mig.”

Linda, 32, Borlänge

Innan/Efter

“Jag har gått ner 62,5 kilo med keto och fasta. Jag hittade din kanal tidigt i processen. Älskar att du går igenom ett så brett spektrum av ämnen som relaterar till alla aspekter av keto-livsstilen.”

Vivi, 28, Stockholm

Innan/Efter

“Jag börade med keto med anledning av en diet-utmaning på jobbet. Sju år med ett stillasittande jobb, efter att ha varit aktiv hela livet, fick mig att lägga på över 22 kilon. Efter att jag började med en keto-livsstil, känner jag mig nu bättre än jag gjort på många år.”

Karin, 33, Göteborg


Hälsofördelarna med keto är bara ett kort frågeformulär bort

Du förstår, dieter görs komplicerade av bristen på personlig anpassning — det tog mig lång tid att inse det, och ärligt talat hade det sparat mig mycket tid och pengar. Jag spenderade majoriteten av mina år som 20-åring och 30-åring med att göra vad mina vänner och arbetskamrater gjorde, bara för att ifrågasätta vad som var fel med mig när det inte fungerade.

Vad jag inte visste var att jag förberedde mig för att misslyckas varje gång.

Men en dag slog det mig: “Tänk om keto inte är så svårt? Tänk om det bara kräver kunskap om sin egen kropp, så att du kan sätta realistiska mål?”

Och såklart ledde detta till mycket efterforskningar. Måltidsplan efter måltidsplan, diet-tips efter diet-tips. Men det var värt det… jag hade hittat Keto Cycle.

Berätta för dem om dig själv — dina allergier, målvikt, längd, och så vidare — och sedan ger de dig en måltidsplan att följa, som tar bort alla gissningar ur processen. Du kan fokusera på att njuta av delikat mat, inklusive desserterna som alla hetsar upp sig så över!

Jag hade inte förväntat mig en sådan optimerad måltidsplan, och ännu mindre förväntade jag mig resultaten jag såg, men jag är glad att jag såg förbi min egen pessimism. Det är galet att tänka sig att någonting som är utformat kring ditt kön och ålder kan ha en sådan effekt, men det kan det. 

Så, om du har kämpat med dina måltider, räknandet av kolhydrater, stressen över att inte komma i ketos…

Lita på mig — detta är din enkelbiljett till att äntligen bli av med de där kilona och få kroppen du alltid velat ha.

Är du redo att ta reda på om Keto Cycle kan hjälpa dig att komma i din livs bästa form?

Resultaten kan variera beroende av personliga förutsättningar.

025067

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 %