(NO) Diet

7 årsaker til hvorfor flest mennesker ikke klarer å håndtere Diabetes type 2 og Prediabetes

Forsetter blodsukkernivået ditt å være ustabilt? Og du kan enda ikke se mye fremgang selv om du gjør alt etter boken?

Ja, du kan håndtere Diabetes type 2 og gå ned i vekt…

Men bare om du kan unngå disse 7 store feilene ved håndtering av diabetes. Vær sikker på at du vil ta deg tid til det – det du skal til å lese kan avgjøre om du vil håndtere diabetes eller ikke!

Feil #1 Fokuserer på kaloribegrensning

Calorie Restriction

Ja, du bør være oppmerksom på kaloriinntaket ditt. Men begrensning av kalorier bør ikke være hovedfokuset ditt

Du bør heller opprettholde en balansert diett og fokusere på hvor disse kaloriene kommer fra.

Det er gode karbohydrater og dårige karbohydrater. Det er god fett og det er dårlig fett. Hva er forskjellen på dem? Raffinering og behandling, ha en sjanse eller reverser diabetes, først behøver du å velge hele ubehandlede matvarer og DA kan du justere porsjonsstørrelsene i forhold til kalorier som disse sunne, næringsrike matvarene inneholder.

Feil #2. Spiser for mange karbohydrater

Carbohydrates

Husker den gode gamle matpyramiden? Den med varierende brød, rundstykker og frokostblandinger på slutten? Siden ungdomsskolen har vi lært hva sunn diett ser ut. Høres rart ut nå, ikke sant?
Unasett er det disse matvarene som årsaker den største økingen innen blodsukker.

For å reversere diabetes trenger du å føle en diett som fjerner alle de unødvendige karbohydratene – slik som brød, pasta, eller hvit ris og erstatte det med hele, ubehandlede karbohydrater (fullkorn, belgfrukter) og sunt fett.

Feil #3. Unngå fett

Avoid fats

I forhold til det å gå ned i vekt er “fett” noe du må bli kvitt. Men når det kommer til mat er ikke “fett” nødvendigvis noe “dårlig.”

Som vi nevnte før er det god fett og dårlig fett. God, naturlig fett som finnes i matvarer som avokado, egg, nøtter eller fisk er viktig for en sunn, balansert diett.

“Vi må innse at alle makroernæringsstoffer stimulerer fett som insulin. Erstatte disse raffinerte karbohydratene med naturlig fett er en enkel, effektiv metode for å redusere insulin,” forteller helse- og velværeekspert, Dr. Kameron H. Wyatt.

Ønsker du noe hjelp med å få en mer balansert diett?

Ta en 60-sekunders quiz og finn ut hvor mye vekt du kan miste du gjør disse 3 enkle justeringene til dietten din:

Feil #4. Stoler for mye på trening

Exercise

Trening er veldig gunstig for helsen din. Det forbedrer din styrke, blodtrykk, kolesterol, blodsukkernivåer, insulinfølsomhet og mer. Vi vet alle at det er bra for oss. Men når det kommer til å reversere diabetes type 2 eller prediabetes må vi forstå at trening alene ikke er nok for oss.

Riktig ernæring bør alltid være prioriteringen din. Diabetes er ikke forårsaket av mangel på mosjon, og derfor avhenger det av årsaken, som er en dårlig diett..

Finne et diabetesprogram som kombinerer to (slik som Klinio) er det som vil gi deg en god sjanse for et dunnere liv.

Feil #5. Slutte når det blir “for vanskelig”

Too difficult

Nei, det er ikke for vanskelig. Det er bare det at metoden du har valgt er for komplisert.

Det som er vanskelig er skyldfølelsen når du slutter med en diett eller slankeprogram. Det som er vanskelig er å starte en ny (ja, du må starte en ny uansett).

Så det og velg den riktige håndteringsplanen for diabetes er nøkkelen!

Siden behovene dine er unike bør du velge en personlig tilpasset håndteringsplan for diabetes, slik som Klinio. Den er veldig enkel å bruke og tilbyr en fullstendig tilpasset måltidsplan med mange nye funksjoner, treningsøkter for hjemmet, diabetestips og mer.

Hvis du er interessert bør du prøve det nå.

Feil #6. Leaving small gaps in-between meals

Intermittent fasting

Når du ikke spiser, vil blodsukkeret ditt synke og kroppen din vil starte å brenne fett for energi. For å oppnå denne tilstanden trenger du å praktisere periodisk faste.

Når det kombineres med riktig diett kan periodisk faste gi et godt bidrag til vekttap og diabeteshåndteringsreisen.

Den enkle forklaringen er dette – du trenger å stoppe å spise sukker og deretter brenne det resterende sukkeret.

En sunn fettfattig diet med lite karbohydrater vil hjelpe deg med å redusere sukkeret du spiser og faste vil hjelpe deg å forbrenne det.

Feil #7. Tro at du “vet best”

Believe in yourself

Ja, du vet kanskje hva som er best for kroppen din. Men bare tenk på matvalgene du har gjort tidligere … Er du sikker på at du bare kan stole på deg selv?

Det er en grunn til at leger bruker år på å undersøke diabetes (og til og med de viser seg å gjøre feil en gang iblant). Så vær åpen for ny kunnskap, konsulter legen din regelmessig og utdann deg selv.

Det er en grunn til at produsenter av produkter som Klinio betaler mye penger for å ansette profesjonelle ernæringseksperter. De trenger å gi deg en måltidsplan som ikke bare er for å gå ned i vekt, men for å gå ned i vekt med diabetes. Bruk deres ekspertise!

Å stole utelukkende på deg selv betyr å velge en lengre, mer komplisert vei mot å snu tilstanden din. Og hvem vil vente lenger på et sunt, lykkelig og uanstrengt liv? Vel, du vet definitivt svaret på det.

Løsningen på bærekraftig vekttap

Så, hvordan kan du miste vekt?

Og hvordan kan du gjøre at du nyter dietten, så du vil ikke stoppe det etter de første ukene med “tortur”?

Vi er alle forskjellige, og kroppene våre vil reagere forskjellig på hver variabel.

Å forstå hvilke vaner og hvilke matvarer som fungerer best for kroppen din, vil ta litt prøving og feiling, men til slutt er det verdt det! Husk forslagene ovenfor, så er du klar til å starte reisen din ikke bare til vellykket diabeteshåndtering, men også til din drømmevekt.

LURER PÅ HVOR MYE VEKT DU KAN MISTE PÅ DINE FØRSTE 28 DAGER MED EN KLINIO DIETT-PLAN?

06165

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.
0 %